Ons Team // Elisabeth van Zuylen

Elisabeth van Zuylen

Elisabeth van Zuylen

Manueel therapeut

Mijn vader was fysiotherapeut en tijdens mijn hockey carrière besefte ik al vroeg hoe extreem waardevol een goede fysiotherapeut kon zijn voor het herstel tijdens klachten.

Tijdens mijn jeugd kwam ik al heel jong in aanraking met het vak fysiotherapie. Mijn vader was fysiotherapeut en tijdens mijn hockey carrière besefte ik al vroeg hoe extreem waardevol een goede fysiotherapeut kon zijn voor het herstel tijdens klachten.

In 2012 studeerde ik af als fysiotherapeut in Amsterdam. Na een aantal jaren in Australië te hebben gewoond en gewerkt begon ik met mijn eerste baan in Amsterdam. Na 5 jaar werken als algemeen fysiotherapeut merkte ik dat ik toe was aan nieuwe verdieping en besloot ik een master manuele therapie te volgen. Inmiddels werk ik met heel veel passie als manueel therapeut en zie ik een breed scala aan patiënten met wervelkolom gerelateerde klachten. Daarnaast zit ik in het medische team van de Hogeschool voor Dans & Kunst en verzorg daar een wekelijks spreekuur.

Na de geboorte van mijn dochtertje kwam ik opnieuw in aanraking met het Da Costa Fysiotherapie-team. Het was tijd voor een nieuwe stap en de combinatie manuele therapie en bekkenfysiotherapie bleek een groot succes. Sinds januari 2023 versterk ik hier met heel veel plezier het team.