Ons Team // Chloé Baulier

Chloé Baulier

Chloé Baulier

Bekkenfysiotherapeut i.o.

Tijdens mijn dansopleiding ben ik in aanraking gekomen met het paramedische vak. Mijn interesse was direct gewekt. In 2011 studeerde ik af van de oefentherapie Mensendieck opleiding en in mijn eerste jaren als oefentherapeut begeleidde ik veel vrouwen tijdens- en na hun zwangerschap. 

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in dit veld zocht ik naar verdere verdieping en besloot ik de fysiotherapie opleiding te volgen, met als doel daarna de master bekkenfysiotherapie. Over een aantal maanden mag ik dan ook mijn diploma Master Bekkenfysiotherapie in ontvangst nemen. 

 

De weg die ik heb bewandeld heeft mij veel verdieping gebracht op alle vlakken van het menselijk lichaam en in het bijzonder mijn interesse voor het bekken(bodem) gebied. Door mijn achtergrond kijk met een brede blik naar de klachten van mijn cliënten. Het ervaren van bekkenklachten kan enorm beperkend zijn voor alledaagse handelingen en ik vind het daarom ook erg belangrijk dat cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Het geeft mij voldoening om bewustwording te creëren in dit prachtige stukje anatomie en om samen met de cliënt te werken aan herstel.